Betingelser

Velkommen til betingelserne for Drivelogger. Vi er som udgangspunkt kun interesserede i at give vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig god oplevelse, men for at sikre det juridiske har vi sammenfattet nogle handelsbetingelser.

Betingelserne gælder for alle aftaler vi indgår på Drivelogger.dk med Drivelogger ApS som virksomheden bag (CVR: 37859044 ). I det følgende nævnes Drivelogger ApS blot som Drivelogger.

Kunder hos Drivelogger benævnes hhv. Kunden, kunden eller bruger.

Leder du efter vores politik for personlige oplysniger ved besøg på drivelogger.dk, tryk her

Når du anvender Drivelogger er du omfattet af alle betingelser nævnt i dette dokument, samt dokumenter vi linker til herfra.

Produktinformation

På Drivelogger.dk oplyses alle vores produkters væsentligste egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Drivelogger.dk via kontakt@drivelogger.dk

Som udgangspunkt kan Drivelogger til.

Drivelogger kan bruges til administration af hhv. bookings/aftaler, Gruppeaftaler, digitale lektionsplaner og alt relateret hertil.

Rettigheder

Alle rettigheder til systemet tilhører drivelogger.dk. Køber har ved købt medlemskab opnået en ikke-eksklusiv brugsret til systemet, som drivelogger.dk til enhver tid kan indrage uden varsel.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillings dagen. Priserne ændres løbende – og muligvis fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Drivelogger accepterer ordren. Alle priser er vist ekskl. moms.

Såfremt du har købt et månedligt medlemsskab til Drivelogger.dk vil vi automatisk fakturere hver eneste måned indtil du opsiger dit abonnement hos os.

Såfremt du har købt et årligt medlemsskab til Drivelogger.dk vil vi automatisk fakturere hver eneste år indtil du opsiger dit abonnement hos os.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Drivelogger.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra drivelogger.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til drivelogger.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og drivelogger.dk er først indgået, når drivelogger.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud, eller når drivelogger.dk fremsender faktura på handlen.

Betaling og abonnement

Alle køb på drivelogger.dk betales med kort eller bankoverførsel. Data sendes altid krypteret (SSL) til vores betalingsgateway-udbyder og du er sikret at ingen ser eller gemmer dine oplysninger udover dig, vores betalingsgateway og NETS. Vi trækker automatisk dit månedlige abonnement hver eneste måned indtil du opsiger din aftale med os. Betalingen trækkes forud. Hver gang der bliver foretaget en betaling vil du modtage en e-mail med en kvittering. Kvitteringer kan også altid hentes inde i Drivelogger.

Drivelogger er en abonnementsydelse.

Hvis vi i forbindelse med en månedlig betaling ikke kan trække betalingen fra dit kort, vil du modtage en besked herom og blive bedt om at tilmelde et nyt betalingskort.

Misbrug

Drivelogger søger at hindre ethvert misbrug af sine ydelser, men kan ikke garantere, at misbrug eller indtrængen i Drivelogger’s it-systemer ikke kan forekomme.

Såfremt kunden mistænker, at der sker misbrug af kortdata, Drivelogger’s ydelser, eller at der er sket eller vil ske forsøg på indtrængning i Drivelogger’s it-systemer, skal dette straks meddeles Drivelogger. Tilsvarende skal kunden straks meddele Drivelogger, såfremt kunden har været udsat for misbrug af data eller forsøg på eller faktisk indtrængen i de it-systemer, som kunden anvender.

Såfremt Drivelogger skønner, at kunden misbruger betalingssystemet, overtræder sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af Drivelogger eller NETS, eller at der sker misbrug fra et domæne tilhørende kunden, er Drivelogger uden varsel berettiget til at hindre kundens brug af betalingssystemet eller hindre adgang til betalingssystemet fra det pågældende domæne.

Drivelogger fraskriver sig ethvert ansvar, såfremt kunden ikke har overholdt sikkerhedsforskrifter og retningslinjer udstedt af Drivelogger eller NETS.

Opsigelse

Alle abonnementer og medlemskaber købt kan til enhver tid opsiges uden varsel af Drivelogger. Opsigelse fra køber kan kun ske til udgangen af en igangsat periode, som typisk strækker sig over en måned eller et år. Opsigelse sker ved at kontakte Drivelogger på kontakt@drivelogger.dk.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Drivelogger har gjort det nemt for dig at få relevant information på vores hjemmeside, vores hjælpecenter og andre hjemmsider igennem links. Information som ikke findes på www.drivelogger.dk er uden for vores kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Fortrydelsesret

Køber tager sit medlemskab i brug med det samme det er købt og der er derfor ikke nogen fortrydelsesret.

Hjemmesiden drivelogger.dk drives af firmaet:

Drivelogger ApS – CVR: 37859044

Forbehold for ændringer

Drivelogger.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.