Om os

I 2014 tog Kasper Nissens kæreste et kørekort. Han undrede sig meget over, at det stadig foregik med en papir lektionsplan. Han tænkte at det måtte kunne gøres smartere – både for kørelærer og elever. Derfor gik han igang med at udvikle systemet Drivelogger, hvor lektionsplanen blev digital. Han mødte dog en del modstand fra lovgivning og andre instanser. 01.07.2016 blev lovgivningen ændret, så det blev lovligt at benytte digitale lektionsplaner. Det var et stort skridt på vejen mod drømmen om at gøre køreskoler digitale.

Nu har vi i Drivelogger samlet et hold med forskellige kompetencer, som skal fuldende drømmen. I december 2016 nåede vi en milepæl, hvor vi havde den første elev, som gennemførte sit kørekortforløb ved brug af Drivelogger. Vi har sat os som mål at lave det mest brugervenlige system til køreskoler med den digitale lektionsplan som “motoren”.

Vi arbejder hver dag stenhårdt, i tæt samarbejde med køreskolerne, på at gøre livet lettere for kørelærer og køreskoler. Det gør vi ved at lave et brugervenligt system som skaber stor værdi i kørelærerens dagligdag.

Afvent ikke med at prøve Drivelogger gratis, gør din køreskole digital, og brug tiden mere effektivt på vejen eller i teorilokalet.