Om os

Efter stor undren over at køreuddannelsen stadig foregik med en papir lektionsplan, når det nu hovedsageligt er unge mennesker som tager køreskort. Gik vi igang med at udvikle systemet Drivelogger, hvor lektionsplanen blev digital. Vi mødte dog en del modstand fra lovgivning og andre instanser. 01.07.2016 blev lovgivningen ændret, så det blev lovligt at benytte digitale lektionsplaner. Det var et stort skridt på vejen mod drømmen om at gøre køreskoler digitale. 

Nu har vi i Drivelogger samlet et hold med forskellige kompetencer, som skal fuldende Vision om at gøre alle køreskoler digitale. I december 2016 nåede vi en milepæl, hvor vi havde den første elev, som gennemførte sit kørekortforløb ved brug af Drivelogger. Vi har sat os som mål at lave det mest brugervenlige system til køreskoler med den digitale lektionsplan som “motoren”.

Vi arbejder hver dag stenhårdt, i tæt samarbejde med køreskolerne, på at gøre livet lettere for kørelærer og køreskoler. Det gør vi ved at lave et brugervenligt system som skaber stor værdi i kørelærerens dagligdag.

Afvent ikke med at prøve Drivelogger gratis, gør din køreskole digital, og brug tiden mere effektivt på vejen eller i teorilokalet.