Personlige oplysninger

Nærværende dokument beskriver Drivelogger’s brug og beskyttelse af dine personlige oplysninger. Drivelogger ApS er virksomheden bag www.drivelogger.dk.

Når du besøger www.drivelogger.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Det er f.eks. hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra.

Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges med andre ord ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd.

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler data fra dit besøg, hvorfor vi gør det, og hvordan dine oplysninger er beskyttet.

Data, der indsamles automatisk

Hver gang du besøger et eller flere af vores websteder, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. Det drejer sig bl.a. om:

 • Hvilken side du kom ind på først
 • Om du har været her før
 • Længden af dit besøg
 • Hvilken webside du kom fra
 • Hvilke søgeord du brugte i søgemaskinen
 • Hvilke sider du besøger
 • IP-adresse for dit besøg
 • Styresystem, browsertype og -version
 • Skærmopløsning og antal farver, din computer bruger
 • Understøttelse af JavaScript og Flash
 • Sprog, land og region/by

Disse oplysninger indsamles ved brug af cookies og logfiler. De fleste andre websites indsamler samme oplysninger, så det er helt almindelig praksis.

Data i Drivelogger

Alt data du selv opretter og registrerer i Drivelogger behandles fortroligt og er krypteret.

Det betyder at kun udvalgte medarbejdere hos Drivelogger og vores underleverandører kan få adgang til dataen. Hvis vi får brug for at gennemgå dataen vil det dog være i en krypteret udgave, således at vi ikke kan se hvad du f.eks. har skrevet af kommentarer til dine elever i dine bookings eller andre steder i systemet. Vi kan dog altid se din kontaktinformation, fakturainformation og øvrig data relateret til dit abonnement hos os.

Når du logger på Drivelogger, logger du på via en såkaldt sikker forbindelse, krypteret med SSL.

Derfor indsamler vi oplysninger om dit besøg

Vi bruger de ikke-personlige oplysninger fra cookies  og logfiler til at forstå, hvordan du og andre besøgende bruger vores websites.

Vi måler f.eks. hvilke sider besøgende fandt brugbare og ikke brugbare. Det hjælper os til at videreudvikle og forbedre vores websites, så de bliver mere brugervenlige og relevante.

Data opsamlet om besøgsadfærd og tendenser bruges både internt og offentligt til markedsføringsformål, såsom rapporter om tendenser med tal fra besøgsstatistikken. Data offentliggjort på denne måde er opsamlet for alle eller for større grupper af besøgende. De indeholder ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt.

Hvordan dine personlige oplysninger er beskyttet

De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til disse data er begrænset til udvalgte medarbejdere hos Drivelogger og vores evt. underleverandører.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, når de overføres via Internet. Når data overføres via Internet, er der risiko for at andre uretmæssigt kan få adgang til dem. Sikkerheden for dine data er altså dit eget ansvar under overførslen via Internet.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre lovudøvende myndigheder måtte kræve dem udleveret.