Blog

Ny version af Drivelogger - Nu med integration til dit regnskabsprogram (2021.11)

Drivelogger præsenterer nu release 2021.11, der kommer med fantastiske nyheder, som er blevet efterspurgt af mange. Integration til dit yndlings regnskabsprogram.

Vi understøtter på den måde kørelærernes arbejdsgange helt fra elevregistrering på hjemmesiden, håndtering omkring aftaler, lektioner og godkendelser inde i Drivelogger, til integration til dit regnskabsprogram.

Det betyder altså, at du som kørelærer undgår alt manuelt indtastning, fordi eleverne selv kan registrere sig online, hvor dataen både ender direkte i Drivelogger og så videre til Billy, Economic eller Dinero.

Under indstillinger, der går man blot ind og vælger sit regnskabssystem, og så følger du et par enkelte skridt for at komme igang.

Derudover har vi nu gjort det nemt for dig at både importere og eksportere eleverne på dine hold, hvis du har behov for det. Du kan have behovet for eksempelvis at tilføje mange elever på et hold (hvis du ikke vælger at bruge vores online registrering). Du går blot ind dit hold og ser følgende muligheder.

Du han hente en skabelon, som fortæller dig hvilken information

  • Import: Ved import af elever, der kan du downloade en skabelon, der kan åbnes i excel, hvor du blot indtaster information som der bliver bedt om i de enkelte kolonner. Derefter gemmer du og så er eleverne oprettede.
  • Eksport: Her trykker du blot eksport, og så får du en csv fil, der kan åbnes i excel.

Vi er allerede godt i gang med den næste version (2021.12), hvor vi arbejder på flere gode features. Blot for at nævne et par, så kigger vi på endnu  flere ting til regnskabs-integrationen (eksempelvis at kunne oprette faktura direkte fra repetitioner inde fra Drivelogger), og så vil vi arbejde med overbliks-funktionalitet over dine åbne-bookinger. Der er selvfølgelig mange flere ting, så du kan godt glæde dig.

Vi håber at i får glæde af den nye version.

Har du endnu ikke Drivelogger, så hiv fat i Nicholas på ns@drivelogger.dk og kom i gang i dag.

Kom igang med Drivelogger allerede nu

Ingen grund til at vente. Blot kontakt os og du kommer igang snart!